Welkom bij Wil Lof

Deze site geeft een vrijwel volledig overzicht over alle bij Galerie 4Lof-Art in Leersum beschikbare originele schilderijen en kunstdrukken. U vindt er puur abstracte schilderijen, bloemenschilderijen en geabstraheerde figuratieve schlderijen. Ook ons aanbod kunstdrukken mag er zijn èn u leest over de mogelijkheden voor licenties en reproducties of over NFTs als digitale belegging in kunst.
Maak uw keuze: Abstracten, Bloemen, Figuratieven of Kunstdrukken!


Oriënteer u rustig thuis in deze site, maak uw keuze, koop of reserveer!

Translate all pages (excluding shopping functions) to English: English
Or use Chrome as your browser for a page-by-page translation from Dutch into the language of your choice, including all functions for shopping and paying, but (much to our regret) not always free of naming errors… So sorry!

4Lof art

Voor het voetlicht:

Volg Wil Lof !

Wilt u Wil Lof en haar Kunst volgen? Stuur u dan hier in! Na verificatie informeert Wil u over nieuw aanbod, over open atelierdagen in Leersum en over exposities elders.

Neem een optie als u een schilderij “in het echt” wilt zien !

Hebt u in de site iets van uw gading gevonden? Dan kunt u dat schilderij of kunstdruk direct kopen. Neem anders een optie om dat kunstwerk eerst eens thuis of in onze galerie te bekijken. Vul het interesseformulier in dat – na een druk-op-de-knop – automatisch op elke cataloguspagina verschijnt.

 • Kabinet-Schoof… Hogere btw op beeldende kunst?

  Het in mei van dit jaar gepubliceerde Hoofdlijnenakkoord van de coalitiepartijen betekent wellicht ook het nodige voor de culturele wereld. Zo is sprake van een verhoging van de omzetbelasting (de ‘btw’) van 9% naar 21%. voor ‘culturele’ goederen. Als daartoe ook originele schilderijen van hedendaagse schilders worden gerekend… dat ontkomen we vanaf 1 januari 2026 niet aan een prijsverhoging. We wachten dus nu op de nadere uitwerking in het regeerprogramma! Naar verluid zullen we daar pas in september, na of net voor Prinsjesdag, meer over horen… dus… oriënteer u nu alvast op uw kunstaankoop en maak gebruik van onze aangepaste kunstkoop- of kunstuitleenregelingen om nog van het lage btw-tarief te blijven profiteren…
  Vooruitlopend daarop hebben we besloten de kosten voor bezorging binnen Nederland (door onszelf) van uw aankoop voor eigen rekening te nemen (zie ons Prijsbeleid).

 • Cadeaubonnen

  De veel gevraagde tegoedbonnen “Cadeau 4Lof-Art” zijn er weer, maar nu met meer mogelijkheden… voor uzelf of om aan een ander cadeau te doen. Onbeperkt geldig, in diverse waarden en direct verzilverbaar via onze webwinkel bij aanschaf van een kunstwerk… Lees meer…

 • Uw favoriete kunstwerk(en)

  Vindt u een bepaald kunstwerk erg mooi, en wilt u dat in geheugen houden? Klik dan op het hartje in de rechterbovenhoek van uw favoriete kunstwerk. U kunt al uw favorieten weer in herinnering roepen door op het hartje helemaal rechtsboven op elke pagina te klikken. Let op: uw favorieten wordenop uw mobieltje, laptop of desktop apart bewaard… In de toekomst slaan wij uw favorieten ook in u persoonlijke domein, dus in uw account, op… wel zo handig, nietwaar?