Wings

– gevleugelde abstracten

Naar aanleiding van een tweetal verzoeken in 2002 om werk-in-opdracht te maken, heeft Wil twee reeksen van elk drie abstracte schilderijen gemaakt. Vanwege het sterk geabstraheerde vogel- of vleugel-element in de werken, hebben ze de naam Wings gekregen.
Sommige klanten herkennen in het motief: een vlucht vogels tegen een achtergrond van opspattend zeewater tegen de pijlers van een buitengaatse installatie… Een bijzonder kenmerk van Wings is de verwerking van goudverf-toetsen in de vleugels; waardoor deze doeken een opvallende uitstraling hebben.

De collectie Wings omvat zowel originele schilderijen (zie hieronder) èn een serie van vier reproducties in een niet-gelimiteerde oplage onder de naam Smashing Light.

Toont alle 7 resultaten

Wilt u meer weten over één of enkele schilderij(en) uit deze collectie? Of wilt u een optie nemen, en een afspraak maken om het schilderij van uw keuze "in het echt" te zien? Bij u thuis of in onze galerie? Login dan in op uw account of maak een account aan... daarna verschijnt hier het Interesseformulier...