Flowers

– bloemen in de knop

Bij de start van Wil Lof als autonoom werkende kunstenares zich aanvankelijk gericht op het maken van puur abstract werk, zonder een eigen stijl. Soms waren het landschapsimpressies, natuurimpressies en uiteraard wat bloemen. Immers, haar ervaring met bloemmotieven gaat terug toen ze als jonge vrouw werkte als dessinatrice en coloriste in textieldrukkerijen.

Na vele puur abstracte schilderijen en geabstraheerd figuratieve schilderijen te hebben gemaakt, heeft ze haar aandacht ook weer gericht op bloemen. Maar ook nu weer voert abstracte de boventoon. Net als bij de figuratieve schilderijen, waar vaak enkel het hoofd van de figuur, de impressie oproept van een vrouw, tonen Wil’s collectie bloemenschilderijen (‘Flowers’) vaak enkel de bloemknop en laat Wil verder de fantasie aan u zelf over.

Schilderij Sea of Flowers_23_03 van Wil Lof. Beeldmaat 80 x 80 cm

Toont alle 5 resultaten

Wilt u meer weten over één of enkele schilderij(en) uit deze collectie? Of wilt u een optie nemen, en een afspraak maken om het schilderij van uw keuze "in het echt" te zien? Bij u thuis of in onze galerie? Login dan in op uw account of maak een account aan... daarna verschijnt hier het Interesseformulier...