Mystery (giclées)

De collectie gecertificeerde giclées onder de naam Mystery omvat twee motieven elk in:
– een strikt gelimiteerde oplage van 75 stuks, gedrukt op Hahnemühle Artist Canvas en opgespannen op een houten spieraam van 80 x 80 x 2 cm, en
– een strikt gelimiteerde oplage van 99 stuks, gedrukt op Hahnemühle Artist Aquarelpapier.

Mystery’s zijn als giclée op verkleind formaat ontleend aan originele schilderijen van Wil Lof. Om een canvasgiclée ‘uniek’ te maken, heeft Wil Lof een aantal exemplaren bijgeschilderd. Daarbij laat ze het basismotief ongewijzigd, maar wijzigt ze bijvoorbeeld het kleurenpalet, de haartooi of de achtergrond. Hebt u belangstelling voor zo’n uniek Mystery-exemplaar? Mail dan naar info@art.nl.

Bijzonderheden:
– Elke canvasgiclée is opgespannen op een stevig houten spieraam en is voorzien van een tegen UV-licht beschermede vernislaag.
– Het motief loopt door over de randen van het 2,5 of 4 cm dikke houten spieraam.

– Elke papiergiclée is voorzien van een brede witte rand, zodat er bij inlijsten voldoende ruimte is voor een passe-partout met een maat naar keuze.
– U kunt een papiergiclée naar eigen goeddunken (laten) inlijsten.

– Wil Lof nummert elke giclée afzonderlijk, brengt haar naam op de giclée aan en verstrekt een Certificaat.

Mystery_05_02

Toont alle 2 resultaten

Wilt u meer weten over één of enkele schilderij(en) uit deze collectie? Of wilt u een optie nemen, en een afspraak maken om het schilderij van uw keuze "in het echt" te zien? Bij u thuis of in onze galerie? Login dan in op uw account of maak een account aan... daarna verschijnt hier het Interesseformulier...