Licenties

Uw persoonlijke licentieEen persoonlijke licentie is altijd inbegrepen bij een aankoop
Bij een persoonlijke licentie verleent Wil Lof het recht de afbeelding (van een van Wil Lof aangekocht origineel schilderij, kunstdruk of digitaal bestand) als achtergrond te tonen op een (grootbeeld)-TV, op uw PC of op uw tablet. Handig zolang u niet naar het journaal, een film of ander televisieprogramma kijkt of aan het werk moet. Geen doods zwart scherm meer in uw woonkamer of op kantoor.
Of: kijk ’s zomers niet langer naar het digitale vlammenspel van een nep-openhaard!
Bij elke levering van een kunstwerk van Wil Lof is standaard zo’n persoonlijke licentie inbegrepen!

Reproductie-licentie – Neem een reproductie-licentie als u uw schilderij met anderen wilt delen…
Kunstwerken van Wil Lof spreken menigeen zo aan, dat men haar vraagt een bepaalde afbeelding te mogen gebruiken voor drukwerk. Denk aan een visitekaartje, een kerstkaart, een uitnodiging of een willekeurig ander drukwerk. Lees verder en bekijk voorbeelden en de mogelijkheden van een reproductie-licentie (ook wel “commerciële licentie” genoemd) als aanvulling op uw eigen persoonlijke licentie of gemengde licentie!

Drukwerk-op-verzoek– ofwel “Print on Demand”
Vindt u een bepaald origineel schilderij heel mooi? Maar zou u dat schilderij groter, kleiner of gespiegeld willen? Dan kunnen we in overleg met u van dat originele schilderij een kunstdruk laten maken op papier of op canvas. Lees verder…

Gemengde licentie – als u wat bijzonders wenst
Wil Lof is bereid een gemengde licentie aan te bieden aan kopers van een fysiek schilderij of van een NFT. Een gemengde licentie combineert de mogelijkheden van een persoonlijke licentie met een unieke, licentie voor aankoop van een NFT resp. (als u eerst de NFT koopt) van het oorspronkelijke kunstwerk. Er zijn twee mogelijkheden:


Bent u eigenaar/houder van een NFT, zoals deze Terra Circulaire?
Dan kunt u via een gemengde licentie een voorkeursrecht verkrijgen op de koop van het originele schilderij waaraan die NFT is ontleend.

Shea_24_02 – Bent u eigenaar van een origineel schilderij, zoals deze Shea?
Dan kunt u Wil Lof vragen of zij een NFT van uw schilderij wil laten aanmaken. Nadat de NFT is ‘gemunt’ krijgt u via de gemengde licentie het recht die NFT bij voorrang (binnen een bepaald tijdsbestek na het munten) van Wil Lof aan te kopen enzovoorts … Lees meer over NFTs Verdien uw investering in een origineel schilderij terug via een NFT!